Politica de confidențialitate

 

NEBY FITNESS SRL in calitate de autor, propietar și administrator al site-ului web, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web .

 

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private, NEBY FITNESS are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.

 

Societatea noastră se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate prin intermediul acestui website, așa cum prevăd dispozițiile legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale.

 

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opozitie (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 

Orice informație furnizata de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de NEBY FITNESS în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

 

  1. Colectarea de informații

Noi colectăm informații atunci când vă înregistrați pe site-ul nostru, vă logați, faceți o achiziție, vă inscrieți la un concurs/eveniment, și/sau atunci când vă rezervați un loc la o clasă de aerobic. Informațiile colectate includ numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și/sau orice mesaj ne transmiteți prin formularele de pe site.

La achizitia programelor online, NU stocam datele de pe carduri deoarece colaboram cu procesatorul de plata mobilpay. Tot procesul de plata online se efectueaza pe serverele mobilpay, ce utilizeaza propriile reguli de protectie.

În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la computer-ul și browser-ul dumneavoastră, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

 

  1. Scopul colectării datelor

 

  • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastră;
  • pentru a vă confirma serviciile pe care le-ați comandat în sistem on-line si a vă furniza informații suplimentare cu privire la acestea;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane, în situatia în care sunteți interesați să faceti parte din echipa și ați trimis un CV, prin intermediul site-ului.

 

  1. E-Commerce de confidențialitate

Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile dumneavoastră personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă.

 

  1. Dezvăluirea părților terțe

Noi nu vindem, nu negociem sau transferăm către părți din afară informațiile dumneavoastră personale identificabile. Acest lucru nu include părțile terțe de încredere, care ne asistă în operarea site-ului nostru sau în conducerea afacerii, atâta timp cât părțile sunt de acord să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Noi credem că este necesar să se facă schimb de informații, cu scopul de a investiga, preveni sau de a lua măsuri ce privesc activitățile ilegale, suspiciunea de fraudă, situațiile care implică potențiale amenințări la siguranța fizică a oricărei persoane, încălcări ale termenilor de utilizare, sau altfel cerute de lege.

 

  1. Protejarea Informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor dumneavoastră personale. Noi folosim criptarea pentru a proteja informațiile sensibile transmise online. Neby Fitness protejează, de asemenea, informațiile offline. Numai angajații care au nevoie să efectueze un anumit task (de exemplu, facturare sau serviciu client) beneficiază de acces la informațiile personale de identificare. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

 

Folosim cookie-uri?

Da. Cookie-urile îmbunătățesc accesul la site-ul nostru și identifică vizitarea repetată. Mai mult decât atât, cookie-urile noastre sporesc experiența unui utilizator prin urmărirea și direcționarea în funcție de interesele lui/ei. Această utilizare de cookie-uri, cu toate acestea, nu este în nici un fel legată de orice informație personală de identificare de pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii citiți pe pagina despre politica cookies

 

  1. Dezabonare

Noi folosim adresa de e-mail furnizată pentru a vă trimite informații și actualizări referitoare la comanda, știri ocazionale despre activitatea Neby Fitness, informații legate de orarul claselor de aerobic sau ofertele curente. Dacă în orice moment doriți să vă dezabonați de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail.

 

  1. Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveți întrebări legate de confidențialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricând utilizând datele de contact existente pe site.

Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, va rugăm să nu ni le furnizați.