Orar clase de aerobic
Neby Fitness Domenii

[2code-schedule-draw]

Descarca orarul claselor de aerobic

Descarca orarul claselor de Spinning

Nota: Accesul la clasa este permis cu cel tarziu 2 minute inainte de incepere.
Nu intirziati sau riscati sa nu fiti primiti!

Pentru a vizualiza descrierea fiecarei clase, faceti click pe aceasta

Va rugam sa cititi si respectati urmatoarele reguli create pentru siguranta si confortul dumneavoastra :

1. Recomandam prezenta cu 5 minute inainte de clasa.
2. Accesul in sala este permis cu minim 2 minute inainte de inceperea clasei ; pierderea incalzirii poate genera accidentari. Antrenorul isi rezerva dreptul de a nu accepta persoanele care intarzie.
3. Clasa se va desfasura doar cu un minim de 3 participanti.
4. Este interzisa utilizarea telefonului mobil in timpul orei. In situatia unei urgente despre care stiti inaintea orei, va rugam sa il anuntati pe instructor pentru a putea iesi afara, daca este cazul.
5. In timpul orei, nu sunt permise initiative personale de modificare a exercitiilor / rutinelor de antrenament, decit daca instructorul decide ca trebuie adaugate pentru siguranta.
6. Daca trebuie sa plecati inainte de terminarea orei, va rugam sa il informati pe instructor inainte de inceperea orei si sa va asigurati ca alocati 5 minute de cool down si stretch.
7. Apreciem feedback-ul dumneavoastra. Orice sugestie, nelamurire sau nemultumire sunt adresate instructorului la finalul clasei, niciodata in timpul rutinelor de antrenament. Puteti sa trimiteti aceste situatii si pe email, la domenii @ neby . ro
8. Cu exceptia orelor de Yoga, Pilates sau Stretching, este obligatoriu sa folositi incaltaminte sport adecvata.
9. Va rugam sa ii respectati pe ceilalti participanti la clasa. Locul in sala se ocupa in ordinea intrarii in sala, indiferent de vechime sau experienta.
10. Hidratati-va inaintea orei. In timpul clasei, doar instructorul poate decide pauzele de rehidratare, in functie de antrenament.
11. In cazul in care simtiti batai neregulate ale inimii, senzatie de voma sau pierdere a echilibrului, mergeti usor pe loc citeva minute inainte de a va opri complet.
12. Urmati-l cu atentie pe instructor si antrenati-va in deplina siguranta.